Mycket har hänt sen sist! Barnen växer o står i. Emma är Djuransvarig på Dagsnäs och Kungsgården. Jag jobbar på några olika gårdar med djurhantering märkning sortering o lite allt möjligt .O våra djur… Vi får ungefär 40 kalvar om året och 7 föl. Hästjobben har jag egentligen bromsat upp lite dom senaste åren då tid inte funnits. men emellan åt tar vi in en träningshäst vi tycker är rolig att jobba med.

På sistone har jag tagit lite lastjobb o hemma hos kund jobb med hästar igen då jag börjat sakna det hela lite!

Nytt är att jag börjat praktisera lite som hovslagare o tänker söka in till Hovslagarskolan.

Tävlandet har vi slutat med även om vi startade på Hjo-ko i somras men tror att barnen kommer att komma ut på banorna fram över o kanske även Emma igen.

Så roping nu för tiden blir mest på jobb. De mesta av dessa jobb är nu mera på Kungsgården för min del. Men även här hänger det lite förändring i luften som vi får återkomma till senare …

Stallet har vi kvar på Strömsholm även om vi själva flyttat in på Kungsgården.

Lite ringrostig på detta med bloggande men vem vet kanske får jag fart på det igen…

/ Tommy