2016 Ja va ska man säga så här efter årets slut. Förr när jag bloggade mer och vi tävlade så blev det ju alltid en lista av motgångar och framgångar. Nu har vi ju testat ett vanligare liv i snart två år. O de ser ut dom att barnen. Är sugna på att tävla lite o de är ju väldigt roligt.

Vi fick grymt fina föl och kalvar 2016. Våran lilla ko flock växer sakta men säkert sparade 7 kvigor födda 2016 o vi får väl se hur många vi sparar 2017. Alla 3 och 2 åringar såldes 2016 men nu är det 2017 o de betyder att vi faktiskt har några ett åringar till salu igen. O nu pratade vi hästar på slutet alltså. ..

De har varit bra med jobb o framför allt på bättre tider än tidigare så även där blir livet mer normalt. Jag har på grund av detta lyckats ta mig ur de här med att faktura halvårsvis o är faktiskt både nöjd o stolt med att kunna säga att jag sedan i september har fakturerat strö jobben i slutet av varje vecka och dom större kunderna i slutet av varje månad. Detta tror jag är bra för alla!

Motgångarna detta år va mest sådant man inte själv kunde rå för. Min mormor gick bort eftet Jul. Min mormor symboliserar så mycket av min barndom. Hon fanns alltid där även när ingen annan kunde. Hon va verkligen den bästa mormor man kan ha. O jag hoppas att en dag kunna vara en lika bra farfar för mina barnbarn! Tack för allt Gunvor.

Även Tj lämnade oss 2016. En av våra bästa arbets och tävlings hästar genom åren men detta har jac redan bloggat om…

Så vad förväntar vi oss av 2017 mer roping annars hoppas vi de blir rätt likt 2017. Kanske lite mer semester o familje tid. Den biten ger mersmak!

O den 31:e dec har jag o Emma varit förlovade i 11 år ! Mina barn har tur som har värdens häftigaste mamma o jag som har värdens häftigaste sambo! O de har vi varit sen 2002.

Ja du Emma tänk om vi skulle vetat vad som vänta oss då när allt satte fart bland hästar, lasson och nässlor för 15 år sedan!

Tack för att du stått ut med mig under alla år! Jag hoppas du står ut läääännnggeee till!!

Jag älskar dig!

/ Tommy