Nu är de risk för att jag kommer låta jätte gammal! Men jag kan inte riktigt släppa de här med dagens barn! Nästan alla jag kände när jag va liten visste vad dom ville bli. O en del av dom blev de dom ville andra ändra sig o en del nådde aldrig riktigt fram o givetvis finns de någon som gick längre.

Men något har hänt även när jag va yngre fanns de ju någon enstaka som inte visste vad dom ville bli men de va ovanligt.

Idag är de tvärt om nästan ingen vet vad dom vill bli. Jo dom flesta vill bli berömda / kända. Fast de är inte så noga för vad. Spelar liksom ingen roll ifall dom blir berömda för att vara idrottare / musiker eller bara känd för att äta konstiga saker på Youtube.

O visst ville vi med bli berömda fast vår generation ville bli berömda för vårt special intresse. Vi ville bli bäst i värden på ridning eller fotboll eller roping. Eller sjukt bra brandmän eller poliser.

O dom flesta av oss nåde ju inte riktigt de målet vi hade när vi va 8 eller 12 år men bara att ha ett mål att kämpa mot är ju egentligen underbart!

Jag gjorde vad som helst för roping i min ungdom o där fanns en massa bra ropers som tog handom mig både i Sverige och i Kanada.

Men om målet bara är att bli känd / berömd? Dessa barn kommer ju också göra vad som helst för att nå sitt mål.

O nu låter jag kanske lite fång men den här tanken skrämmer mig lite…..