De har varit en rätt stressig dag med häst visning. Ett last och två rid jobb hemma hos kund. Rida träningshästar och bygga fålla på en gård inför dräktighetundersökning på söndag. Bygga fålla va egentligen dagens sista jobb. Men när jag stod där o bygde fålla med Joakim och hade typ 14 samtal under bygget så va ett av dom lite speciellt.

En tjej ringer o frågar om jag kan lasta en häst. Min mot fråga blir lasta häst som lasta just nu? Ja säger hon.

Så vi bestämmer att de ska jag göra då hon är inne på tredje dagen med försök o hon bara befinner sig några km i från där jag är. Dock blir jag tvungen att sticka o driva in två nötter som är på rymmen mellan fålla och lastningen. Men sen bar det av mot lastningen.

O här blir ett intressant möte. Tjejen i fråga har hyrt in hjälp från en häst taxi. Ja just häst taxi. Alltså förr i tiden lekte jag ju med tanken att köra hästar lite mer. Men jag kom aldrig på idén häst taxi. De är ju en jätte häftig idé och satsning! De va en jätte trevlig tjej. Hon trodde att hon hade varit först ut med detta i Sverige i dag samarbetar hon med två tjejer till som jobbar på samma sätt. O jag tycker verkligen att de här var en cool idé! Lyckligtvis gick lastningen bra och dom kunde påbörja sin resa mot Kungälv.

/ Tommy