Dom flesta jobbar ju med människor på något sätt. Så även jag allt som oftast, varje dag mer eller mindre… O när man jobbar med folk så är de ju inte så svårt att förstå att här blir krig på jorden. Så jäkla märkliga vi människor kan vara. Va på ett jobb i somras där pappan hade blivit ovän med dottern o hennes man. Så dom sålde korna som var både pappans o dotterns om jag förstod det hela rätt. Detta för att dottern o hennes man hade slagit ut fönsterna på deras hus o satt eld på deras fina bil. O så tog dom tillbaka den nya djurkärran som dottern o hennes man hade fått i bröllops present. O när man sitter så här på kvällen brevid sina barn som andas djupt när dom sover så känns de ganska overkligt att en familj kan få den relationen till varadra.

O sen är de dom här människorna som är så slipade på att hantera folk. Härrom veckan ringde jag upp en kille o va rätt iriterad o på just han. Men när jag lägger på är jag på så väldigt mycket bättre humör fast egentligen har inget ändrat sig. De är ju liksom bara killens sätt att hantera samtal som gör att man inte blir ovänner. O så har jag en kund som oavsett hur trött o stressad man är får en på så grymt bra humör då han i telefon alltid kommer med något i stil med – Tjena tjockis hade alla varit som han då hade värden varit en bra plats!

O antar att vill vi bli trevligt bemötta så får vi börja med att bemöta andra trevligt först…

/ Tommy