Jag har ju lovat att skriva om dom olika prudukter som jag testar och använder i Cactus sortiment! I december kom ju catus med ett nytt rep som heter Hooey och jag tänkte låta detta rep bli det första att utverderas i denna serie!!

Jag hoppades ju mycket på detta rep och när jag äntligen hade det i handen övertäffade det alla förväntningar!! Detta är helt klart mitt nya favorit rep! Mest har jag använt det på dummy så här långt men i förrgår fångade jag en ko med det. Och jag trivs riktigt bra med det både på träningsbanan och på arbete! Ett grymt trevligt rep helt enkelt!

Skulle jag försöka beskriva det för er så skulle jag beskriva det som en korsning mellan Cactus Weapon och Rattler Striker. Lite mjukare och följsamare än weapon och med mer spänst än striker.

Detta är helt enkelt ett rep som jag kommer att ha som första val i dom flesta situationer! Har ni inte testat det än så gör det! De grymaste repet!

/ Tommy