Ja nu har jag besökt fyra olika platser med prova på turnén. Vi har hittills varit i Strömstad, Braås, Vetlanda och Karlstad. Och detta betyder att vi nu har 12 platser till att besöka under Januari och Februari.

Hela idén med detta är ju att komma ut och träffa nya människor och låta fler testa på världens roligaste sport! O jag är verkligen glad över att det är så bra respons på detta. O de verkar som att vi blir fler utövare av våran sport. Det planeras på alla ställen jag varit för olika egen träningar, i Strömstad har dom redan börjat. På ett par ställen planerar dom för nya clinics. O allt detta glädjer mig verkligen.

I Vetlanda va ganska roligt. När jag kom fram kände jag igen mig de visade sig att jag varit där en gång tidigare i samma ridhus. För 10 år sedan, deras klubb firade 10 års jubileum och jag hade tydlien varit den första tränaren dom hade i klubben då för 10 år sedan. Två stycken som var med då var också med denna gång! En av dom heter Sven och honom träffa jag första gången när jag var 12 år. Ja tiden går….

Men efter Vetlanda kursen tog jag mig tid att åka förbi och hälsa på familjen Holmqvist som fött upp en av våra bästa arbets hästar Dixi. Där var det god mat och god fika och trevligt sällskap!!! Stort gack för detta!!!

I Braås fick jav lite tråkigare nyheter, där träffade jag en dam som jag hade lite gemensamma bekanta med. Ett par som jag träffade och jobbade lite åt för en 6-7 år sedan. Sånna där fantastiskt trevliga människor som var grymt duktiga på det dom gjorde. O ofta har jag tänkt på dom när jag varit i närheten av deras men aldrig ansett mig ha tid att höra av mig eller köra förbi. Nu visade det sig sorligt nog att han gått bort!

O på väg till Karlstad mötte jag vintern. I Karlstad var det många nya ansikten!!! O de är precis vad roping sport en i vårt land behöver. Ett fantastiskt roligt gäng med bra driv!!!!

O nu är min stora förhoppnig att roping Sverige får se mycket mer utav Strömstad, Braås, Vetlanda och Karlstad!!!!!

/Tommy