Jag och Robin och Kevin är ju på Gotland. O i två dagar har vi bara umgåts med släkt och vänner vilket är grymt roligt! O man får lite tid att tänka i lugn och ro! Det är 16 år sedan jag flyttad från denna ö som då hade varit mitt hem i hela mitt liv! Nu när jag sitter och skriver har jag bara levt halva mitt liv på ön….

Utan pengar tjuvåkte jag med båten till fastlandet 1998 för att mot alla odds lyckas vinna sm guld som 16 åring i dummy stopping. Det gav mig en betald biljett till Canada efter att jag jobbat ett halvår åt Peter Ljungberg i Ulricehamns området.

Tillbaks på ön efter 16 år mycket har hänt här och mycket har förändrats o allt är inte som man upplevde när man var 16 och yngre. Men det är en underbar ö!

Men mycket har ju hänt mig med jag lever faktist på att göra det jag drömde om som liten. Många tävlingar har jag vunnit och mycket har jag lärt mig, men det finns ännu mer att lära än vad jag hittills lärt….

Men idag har jag ett av dom bästa jobb man kan ha i vårt land, en underbar familj, grymma hästar och en bra plats att bo på!

O visst har det funits motgångar under dessa 32 år men allt har varit så värt det! För vad kan vara bättre än att göra det man älskar bäst med dom man älskar mest!!!

/ Tommy