På uppdrag utav Western Sverige ska Rha arrangera arrangera Western galan 2014. Så detta håller vi på o jobba för fullt med just nu. Det är en massa jobb men riktigt roligt jobb. Galan kommer att vara i Skara och på Rosers salonger. Det är riktigt häftiga lokaler och prisutdelningen tror jag kommer bli något alldeles extra då den kommer att äga rum på scenen i stora teatern.

Jag är ju väldigt myket för att få alla olika föreningar som finns i den Svenska Western världen att sammarbeta och just nu finns det egentligen bara två tillfälle på året då alla gör detta och det är sm och galan. O nu när Wras har dom tuffaste bekymmer dom haft i hela sin historia så får enligt min mening samlingen utav föreningar som finns i Western Sverige en ännu viktigare roll att fylla med sitt sammarbete.

Själva idén med galan är ju att under dagen så har alla föreningar som är med i Western Sverige sina års möten. Den stora fördelen med detta är att man har möjlighet att på en och samma helg kunna gå på flera olika årsmöten i olika föreningar som man är med i. Efter detta följer galan med mat, prisutdelningar, fest och dans. Så nu hoppas vi på att se er i Skara på galan!

/ Tommy