När jag började att ta egna jobb här i hästvärlden så var det förstagångsuppsittningar och bockhästar som var grejen. Jag älskade det och ganska snart åkte jag på vart enda sådant jobb jag kunde få mellan värmland, Dalarna och Skåne. O med alla dessa mil i jobbet borde jag ju bliviten grym bil förare, men så blev det inte:)

O visst har det varit fantastiskt roliga år! Men jag vad inte längre samma sug efter att göra förstagångsuppsittningar resa land och rike runt av den anledningen. Kanske har jag blivit mättad eller så är det så att det i dag finns så mycket roping clinics, ranch jobb och hästar som ska tränas till detta att jag helt enkelt är tvunven att välja bort något!

Och att roping och ranch jobb är det roligaste jag vet ,de känner väl alla som träffat mig till.

Men visst känns det lite märkligt att allt mer och mer lämna förstagångsuppsittningar na bakom sig! Men en sak vet jag o de är att ska man vara bra i de jobbet då gäller att göra många inte en då och då. O ska jag göra något så vill jag ju vara bra! Så mitt val är att nu satsa allt på att få träna fram bra ranch och roping hästar o givetvis satsa ännu mer pä mitt eget tävlande. O utöver detta har ju hobbyn med våra egna kor växt till e besättning på 44 djur så jag har ju skaffat mig en ny hobby som jag håller på att förvandla till jobb:)

O så har vi ju våra två mini ropers Robin och Kevin som även dom behöver en del tid….Vilket är roligast av allt!

Inget är för evigt och allt förändras o så även jag:) O till det bättre får jag hoppas!! 🙂

/Tommy