Att förneka att saker inte finns verkar vara rätt inne just nu! Att hästar inte finns var ju ganska roligt till att börja med och inte fullt så allvarligt.

Men något jag funderar mycket på är hur vi hanterar folk av en annan hudfärgen en den som jag råkar ha, vit. Barnen i en del skolor och dagis får inte vara pepparkaksgubbar i lucia tågen. I Kalle Ankas Jul program tar dom bort en mörk docka. Detta om något känns ju som en rasistisk handling att bar ta bort och låssas att det inte finns färgade människor. Egentligen borde man ju göra fler dockor mörka om det skulle vara riktigt eller? För det måste ju finnas fler än en och varför skulle det vara rasistiskt att ha en mörk docka jag tycker de borde var mycket mer rasistiskt att ta bort den och låssas som att den inte ens fanns nu förnekar vi ju att dom finns.

Känns ju nästan som något man gjorde på 1800-talet. Om vi inte pratar om det så finns det inte!!!

/ Tommy