Bidrag nummer 3

Jag hade en väldigt rolig helg med massa duktiga team sorting elver! Där va även lite nya ansikten vilket var roligt! I påsk helgen kör vi den sista helg clinicen på Rössberga innan hösten. Vi plannerar dock att få till några träningar på veckodagar under våren… Anledningen till detta är att jag tyvärr inte har några lediga helger över. Utan mina fantastiska roping gäng har bokat upp helgerna, o så är det någon tävling och en uppvisning som ska hinnas med också!


Nästa helg är det Prova på Roping på Rössberga alla är välkommna!!! Och Sedan är det roping clinic i Kinna som gäller. Ska bli riktigt roligt då jag inte varit där på många år!

Nu ska vi titta på dagens tävlingsbidrag och det är det första utav dom Norska bidragen. Så välkommen in i tävlingen Norge!!!

Bidrag nummer 3

Tjänar Tommy!

Jag skulle gärna vilja deltaga i tävlingen om en träningsmånad 🙂 Mitt skäl för att önska mig lite träning til min häst är att jag fikk en underbar liten son i september, men tyvärr känns det lite som man inte hunnit med så mycket träning av häst som man skulle vilja…. Tycker hästen har potentiale även om ryttaren också får träna lite mer, men det skulle vara jättespännande att se vad ni kunde få til med honom under en månad :))


Tjohej, ses om en månad!


Tina o Jack

De hade varit roligt att höra er läsares åsikter, vilket är ert favorit bidrag så här långt?


/ Tommy