2011 var nog Robs år. Efter några år med skador och knackiga tävling säsonger så var det hans tur igen! han var helt klart den hästen som jobbade mest och han hade ett bra tävlings år! Han var min stadigaste häst på High chapparal trots detta valde jag Tj till årets roper finalen där! De gjorde jag nog för att Tj varit min nummer ett dom senaste åren! Och jag lyckades 2011 vända high chapparall. Jag har ju dom senaste åren haft svårt att prestera där men 2011 var mitt år på high chapparall. Jag kom tvåa i ropingen vann stoppingen och tyingen och till slut årets roper finalen! Rob fick sedan avsluta säsongen med att vinna sm guld i dummy tying!

Slim hade sitt första tävlings år. Det blev ett bra år för honom också han vann Sm guld i dummy stopping och så fick han vara med o jobba en hel del han också! Slim och Rob vann ju ett guld var till, nämligen i Team Sorting Rob med mig sadeln och Peter Ljungberg red Slim, så visst var det deras år!

Faktum var att vi hade så mycket jobb i år att våra egna hästar inte räckte till trots att avelstona fick jobba ibland. Vi fick låna in två fantastiska hästar. Omaha utav familjen Kloth han tjänstgjorde här under hela kalving säsongen och var värd sin vikt i guld för oss. Den andra hästen var Robin som vi länar utav Ola Björkqvist med familj. Han har varit minst lika viktig han och lyckligtvis är han ännu kvar och jobbar med oss!

Mycket ko jobb var det 2011 och jobba hästar och kor samtidigt är det roligaste jag vet så det kunde inte va bättre!

Det tråkigaste med 2011 var att det inte blev så mycket tävlingar och att många tävlingar fick ställa in


Men något som var betydligt roligare var att ropingen i Norge började ta fart på riktigt!

Jag fyllde 30 år med! Jag var riktigt nöjd med 30 års festen. Jag hade grymt roligt och tror att det var många fler som hade det. så tack alla för ett bra 2011 och låt oss nu titta fram åt!

Så nu när 2012 är här så hoppas jag på mer tävlingar och det ser ju lite lovande ut, ännu mer lovande ser det ut med kojobb och det är grymt roligt. Träningshästarna finns där som dom gjort i all tid men i lite mindre skala. Och när jag inte befinner mig i Falköpings kommun 2012 så ser det nästan ut som att jag kommer att va i Norge!


En annan förhoppning är väl att få lite mer tid med familjen! Så familj och alla vänner kom igen nu så gör vi 2012 till ett grymt bra år!!!

/ Tommy