Tävlingssäsong 2011 är nu över! Vi avslutade med att vinna guld, silver och brons i dummy tying! Guld och silver i stopping samt en femte plats i dummy stopping. Sen vann jag och Peter guld i team sortIngen! Och så blev det en brons medalj i team penning med Birgitta Freter!

Tj som under många år varit min bästa häst har i år hamnat lite i skym undan då Rob min äldsta tävlingshäst haft ett kanon år! Han gick egentligen bättre än Tj på
Chappen trots detta valde jag Tj i årets roper finalen. Och jag valde nog rätt då vi blivit grymt sammkörda dom senaste åren! Och för första gången vann jag titelne årets roper!

En annan stor grej i år var att få vinna sm guld i dummy stopping med Slim, min framtidshäst! Slim vann också sm guld i team sortIng då med Peter Ljungberg i sadeln och mig och Rob i laget! Detta var nog dom viktigaste händelserna under tävlingsåret 2011 för min del!

Så nu vill jag tacka min underbara familj för allt tålamod och hjälp!
Bjers Farm för fantastiska hästar och många goda råd!
Cactus ropes, Henrik Fittinghoff för bra lasson och bra råd!
En massa vänner, tävlings organisationer för en massa hjälp!