Ja mycket har hänt här lite över 200 kalvar har vi fått så här långt på Bjurum. Kevin har varit sjuki och legat på Kss i Skövde men han är nu hemma igen. Jag har haft en Norsk roping nörd här och hjälpt mig i en vecka. Inte ofta man träffar folk som delár mitt intrese i allt från hästar och lasson till kor på mitt sätt. Hur som så hade jag en väldigt trevlig vecka ihop med Johnny som han heter. Det haar helt klart sinaa fördelar att vara två i mitt jobb!

En annan stor grej är att Bowmore är såld och vi får gratta Britta den nya ägarinnan till ett riktigt bra köp. Han är ordentligt saknad här på gården då han varit Emmas arbets häst Dock har han fått en ersättare nämligen ingen mindre än Robin Cruiseder, Rob och Tj:s far! Så nu är det fyra arbets hästar här på gården som alla är uppfödda på Bjers Farm hos Ola Björqvist, Gotland!

Har dessutom lite hjälp här hemma på gården utav en kille som heter Benny, så medans jag jobbar som en idiot hinner han med att fixa våra vägar fälla vinter ved och gräva ( ränsa) diken så visst händer det en del nu. har en lång lista med saker som ska fixas och den blir bara längre hela tiden. Så det är toppen med Benny på plats.

Så närmar det sig fölning för stona!

Till helgen bär det av till Norge för roping clinic igen. Denna gång är det Stavanger och det är grymt kul att Norrmännen börjar böli så på hugget när det gäller roping. Och det jobbas på en landskamp mellan våra två grannländer!

Så har jag en kund som letar unghäst, helst ett sto så har ni något passande till salu hör av er!

Sen ska jag se tilll att det inte dröjere så länge till nässta blogg inlägg!

/ Tommy.