I dag har varit en riktig toppen dag. Hästarna skötte sig fint och där efter har det varit stängslig av betetn som vi ännu inte betat i år. Men nu är dom stängslade och korna går där. Dock är det lite provisoriskt då det ska rivas i höst för att röjas träd i kanterna. Robin, Kevin, Saga, Emma och Linnea o så jag förstås, vi var en stor personal styrka som ni förstår. I morgon väntar en dag med massa ko jobb vilket är roligt o så ska det ridas träningshästar förstås o de är bara att hoppas att vädret är lika bra i morgon som det varit i dag! Jag älskar sol o värme!!!!

Just det så har jag ju blivit av kastad i dag! Utav en ko till barnas stora glädje! Linnea skulle hålla i medans jag hoppa upp. O nog viste jag att jag skulle åka av men inte så fort. Jag han knappt komma upp så flög jag:) Alla hade väldigt roligt åt detta. För min del är det bara att ta nya tag o sitta kvar längre nästa gång!!!!

Här nedan kommer några bilder från dagen.Robin, Saga och Emma kommer med stolp!

`Kevin får allt hjälpa tilol han med…Kor på nya betet…/ Tommy.