I dag blev också en lång och händelserik dag. Vi hade några killar här på Bjurum som vill säljer kött till resturanger. Så Inköparen hade lite möte med George och Ola medans jag och Erik hade med oss VD ut i det verkliga jobbet. Så vi flyttade runt lite kor och hade en ganska lugn och trevlig förrmiddag tillsammans ute i markerna. Sen blev det lunch med allihoop plus Skövde slakteri. Efter detta var de hem o rida allt vad vi kunde för både mig och Erik.

Erik och jag lyckades dessutom planera en massa framtida projekt samtidigt som vi satt och red. Ibland har jag inbilat mig om att jag kan vara ensam om alla konstiga ideer. Men ju mer jag lärt känna Erik i och med mitt sammarbete med honom så inser jag att han är full av märkliga ideer och projekt som han vill dra igång med också. En del kommer ni snart att få ta del utav och andra dröjer ett tag och ett antal lär nog aldrig bli a men men följ oss via våra bloggar så får ni själva avgöra vem av oss som har vildast ideer:)

Nu blir det lite bilder från dagen och gårdagen.Jag och våran gäst Thomas på koputtning…Tj och jag sätter gjorden så vi kan träna lite…. Thomas och Erik finns bakom kammeran.

O på bilden nedan ser ni en djurkärra som bonden vi var hos igår hade köpt för att i skulle ha o flytta djur i. Linnea och Erik var lite skäptiska till den. Men jobbet blev gjort och i fick även en fin bild på den!