Natt igen. Jo jag tänker ju ständigt att nu kommer det bli mindre at göra. Men ändå så fortsätter det att bli sena kvällar och natt bloggar. I dag har jag och Erik o Linnea haft en hel del kojobb. Ett planerat och en utryckning nu inatten. O därför sitter jag här igen! Vi har några rätt roliga bilder att dela med oss utav från kojobbet som var planerat.

Sen var jag en sväng hos Leif i Uddevalla för att lämna en dummy och på vägen hem hamnade jag mitt i ett utryckningsjobb. Jag är lite bra på att liksom bara hamna mitt i situationer. De var lika dant härrom dagen då jag var på väg hem från ett lastjobb utanför Allingsås. När jag kommer till Floby så ringer det en tjej och: Jag hade hjälpt dom med en häst för 10 år sedan och nu höll dom på att lasta en ny häst som inte ville gå in i transporten. O de föll sig så väl att min omväg för att hjälpa dom inte ens blev 1 km. Så jag var där rätt snabbt efter samtalet. Lite roligt när man hamnar mitt i olika jobb så.

Nu väntar sängen och en massa ridning samt ett annat lite ovanligt jobb i morgon….
Men mer om detta och bilder från dagen kommer i morgon!

/ Tommy