Ja nu för tiden är vi ju två hästkillar här på Strömsholm och okunskap o otur med bilar verkar vara en gemensam nämmnare för oss som mer eller mindre växt upp på hästryggen som jag och Erik. Många bilhitorier finns det ju om mig. En del går att hitta här på bloggen o andra berättas av mina vänner då dom skratar åt mig. Hur som nu ska jag rapportera det senaste i Eriksbil liv. Han har en V70 i går tappade han bort nyckeln. Han bad då sin mamma skicka extra nyckeln på posten. O den låg i postlådan redan i dag. Bra jobbat av posten! I vailket fall så låste han upp bilen och larmet gick igång. Funderde lite över hur man stängde av det. O när han väl försökte starta bilen så starta den inte. Då är det tydligen så att man måste starta bilen 20 sekunder efter att larmet gått igång. Annars får man inte igång den. Annat är det med den riktiga nyckeln då finns det en avstäningsknapp.

Så nu kan Erik låsa upp sin bil men inte starta den. Den måste nu på verksta för att få ny nyckel och larmdosa av något slag. Ja bilar…..

I övrigt har vi i dag lämat en häst på betäckning. Och jobbat alla träningshästar. Samt haft två ute jobb ett rid och ett last jobb. Bägge gick riktigt bra. O ridhästen fick dessutom åka med hem för en månads fortsatt träning.

I morgon är det bara hemma jobb vi ska dessutom då hinna med lite roping. I dag var ju nämligen en roping fri dag.

Så får vi tacka Mikael som i dag avslutade sin en och en halv månad långa praktik. Tack för all hjälp!!!

Nu väntar sängen i vanlig ordning lite för sent. Men bättre sent än aldrig säger dom ju så god natt på er!

/ Tommy.