Ja då var första arbetsdagen hemma i Sverige igen avklarad. Detta var ju första helgen då Erik var här o hade anvaret själv över ridningen då jag var bort rest och jag får helt klart säga att han gjort ett toppen jobb här hemma. Men så har han ju haft uppbackning med övriga sysslor a Kajsa och Mike ochvår praktikant Sofie. Hur som så är detta en uta dom stora fördelarna med Eriks och mitt sammarbte, att när den enna har jobb utanför gården så stannar inte allt upp.

Dagen har flutit på bra och jag kunnde till och med kosta på mig lite sovmorgon i morse då det var sent i säng i går o har varit ganska sent även i Norge. O även i morgon blir en lång dag. Då jag ska ta två roping repor från Tj rida alla hästar. Sticka till Kristinehamn för att träffa en gammal bekant, sedasn hem o hålla en roping lektion på kvällen vid nio. O sen är det kväll igen.

Sen ska vi dessutom försöka hinna med att lägga ut ett inlägg med bilder från Norge clinicen så ni får se våra NOrska Ropers.

/ Tommy.