Tanken var att det ikväll skulle bli riktigt tidig kväll. Så blev det givetvis inte men nog är det ganska tidig kväll iallafall. De var en liten kviga som behövde hjälp o kalva o då blev det lite längre dag än tänkt.

Helgen har faktist varit riktigt bra! I går hade vi hjälp utav Linnea och i dag har vi haft en gammal ropingräv här. Nämligen Jonny Sigfridsson. O han red en ännu äldre ropingräv på kalvmärkningen. Nämligen Happy Star eller mer känd som Zevs. Min första häst och förmodligen landets älsta levande ropinghäst. Då jag fyller 29 i år så fyller han 30 år!

I övrigt sitter jag och jobbar på ett nytt och väldigt roligt projekt som ni snart kommer att få ta del utav. Företaget står inför en stor förändring. O jag har ju tidigare sagt att jag siktar på att ha den roligaste tävling sommaren någonsin o jag tror mer och mer att detta kommer att lyckas. Se upp för Team Arvidsson under tävlingsäsong 2010:)

/Tommy.