Ja tyvärr kunde ju inte alla gå till final men alla som deltagit har vunnit 10% rabatt. Dock måste detta bokas inom dom två närmaste månaderna och tränings perioden ni bokar ska vara inom dom två närmaste åren.

Jag har faktist kännt mig elak emmelanåt när vi jobbat med detta. Många bra bidrag var det. Men till slut fick det bli så att jag bestämde mig för att läsa alla bidragen som om jag inte var Tommy och att jag inte kände någon som skrivit. Så jag försökte helt enkelt välja dom bidrag som skulle tilltalade mig mest om jag inte kände dom som skrivit. Och ni har nu läst resultatet….

Fler tävlingar kommer fram över så gick ni inte vidare nu kanske ni får en ny chans!!!!

Nu hoppas jag ju på er hjälp för att välja ut rätt vinnare. Det är ju lite högre priser för dom tre bästa bidragen. O nu har ni chansen att övertala oss om varför just erat favorit bidrag ska vinna.

/ Tommy.