Jag i detta väder så är det ju nästan bättre med hästar som inte går bra! Som kräver att man jobbar lite mer med dom o på de visset håller värmen. Att rida dom snälla blir man ju bara nedkyld utav! Fast värst är det att rida dom som inte alls är vana, då man får ta av sig alla ytter kläder för att inte skrämma dom med dem. Så efter ett sådannt pass är man en genom frusen isbit vill jag lova…. Jag nu vill vi att den svenska våren skyndar på o jagar bort denna Alaska vinter vi har här…. I annat fall kommer väll mitt jobb snart att bli lika tufft som pogramledarna för naturprograms jobb är. Jag kommer istället för att få jobba hästar o kor, jaga isbjörn.

Ni väntar på upplösningen i tävlingen kan jag se på besökssiffrorna på bloggen. I dag tar vi tag i detta. Jag ringer Catrine och kolllar när vi kan ha resultatet på hemsidan, o medelar er senare i dag.

Kajsa lyckas varje morgon vara före mig i stallet. Inte bra detta, tror jag måste bli lite snabbare ur sängen. Klockan ringer varje morgon halv sju. Men inte kommer jag ur sängen innan 06.55 vilket innebär att jag inte är i stallet förrän strax efter sju. De värsta är att det hjälper inte om jag så skulle ställa klockan på fem. Skulle ha sammabekymmer ändå. Men nu är vi snabba när det gäller fodring och utsläpp. Sen är det frukost och efter det så får jag en liten stund med familjen medans Kajsa börjar mocka. Sen är det rid dags för både min och Kajsas del. Så trots kylan, snön och vintern borde jag inte klaga har det allt rätt bra. Jag med 25 graders värme isället då hade livet varit perfekt!

/Tommy.