I dag vissade jag en häst för en kund. Inget konstigt med det egentligen. I början när jag jobbade hästen gick den som tåget. Men nu på slutet har den varit lite trögare, inte riktigt velat gå med på allt när kraven ökat. Den har egentligen inte riktigt bråkat heller. Men jag var inte helt nöjd med att visa den. Jag ville att den skulle gått lite bättre. Man vill ju att kunden ska vara nöjd!

Jag visade hästen och efter lite prat med kunden så insåg jag att han faktiskt var riktigt nöjd. Hästen går ju inte på något vis dåligt men oftast är dom lite längre fram efter den tid som jag haft denna häst. Jag är glad för att du inte har bankat in det i honom sa kunden. Låt det ta den tid det tar o vi kör på en månad till sa kunden.

O där föll en sten från mitt bröst. Jag har ju gjort allt jag kan. Men vi behövde lite mer tid för att det ska bli riktigt bra. Hästägaren tränar själv hästar fast i en annan diciplin. O jag antar att han såg att jag jobbat o gjort allt jag kan o bara konstaterade att hästen behöver en månad till.

Faktum är att Kajsa nog har rätt! Jag är nog i gubbåldern nu. Jag är riktigt nöjd med att ha massa långtidsträningshästar i stallet. Ju längre dom stannar ju bättre jobb kan jag göra o ju roligare blir det. Så var det inte när man var yngre. Då var det mer att nu går den att rida, jag vill ha en ny!!!!

/ Tommy.