Ja det har slått mig i dag. Man tänker att detta är jätte konstigt med all snö. Så här kallt och mycke snö de kan vi inte minnas, men vi som är så gammla som jag. Sådana gubbar och tanter som Kajsa tycker att vi är. Ja om vi tänker efter riktigt hårt så kan vi eller i allafall jag minnas snöhögarna. Man grävde gångar och byggde kojor i dom. O Dessa snöhögar har ju dykt upp nu igen. Mycke snö = snöhögar. Så minns vi snöhögarna måste det ju ha funnits mycket snö tidigare….

Ett av vårens stora projekt blir att få igång Kajsa med ropingen, men då måste ju snöhögarna smälta bort först!!!

Emma har lagt upp massa bilder på min Face Book för er som är intresserade, så är det bara att titta. Hon får nog bli Facebook ansvarig här på Strömsholm tror jag. Så här såg det ut när Armas hämtade hem April!

/ Tommy.