Det stoppade på 59 tävlande i vår tävling. Vi hade verkligen ingen aning om hur många som skulle delta. Tittar man på antalet besökare så har tävlingen varit en riktig toppen grej, verkar som att ni gillade denna tävling! Minns ni tävlingen då jag utmanade er bloggläsare på att tävla i vad som. Den tävlingen floppade då jag bara fick ett tre utmaningar var av en seriös om att springa ett halv maraton , bara det att då blev bekymret att både jag och utmanaren skadade oss strax innan tävlingen. Sen blev det lite lagt på is men den utmaningen finns ju ännu så. En dag ska vi göra upp…..

Hur som gillade ni denna bättre. O vem vet kanske gör vi om det hela någon gång men nu har vi lite andra påhitt som ska presenteras så småning om. Juryn kommer att presenteras under dagen istället. Och så kommer vi att utse 10 finalister som kommer att läggas ut på hemsidan och där efter kommer ni att få tycka till om vilka bidrag ni gillar bäst! Med hjälp av bidragen och era åsikter kommer sedan juryn att fata beslut och även detta kommer att läggas ut på hemsidan.

Sen var det de här med snö. Jag skottade rent över allt runt huset igår o vaknade i dag o kunde konstantera att det inte ens syns. Just nu känner man sig som en hästtränare i Alaska. Om inte våren kommer snart så stämmer jag vädergudarna…..

/ Tommy.