Undra om man kan stämma den dumma typ som uppfann helgen?

Ja då upptäcker vi att det läcker vatten i vardagsrummet. Upp på övervåningen o kolla detta. Det kommer från expantionskärlet eller hur det nu stavas? Hjälp mig gärna:) Ringa rörmockarn o kolla detta. Töm systemet på lite vatten så det inte kommer upp dit säger rörmokaren. Det är helg så han får inte tag på något kärl förrän på måndag. Så då tänker man j…a helg. O så är ju händiga jag tvungen att bryta mig in till kärlet, tömma systemet på lite vatten. Ja ni vet hade det varit vilken annan dag som helst på veckan så hade detta skötts utav en händig kille! Nämligen Armas. Men nu var det en sån här j…a helg så jag fick ge mig på detta själv. Undra hur man startar sådanna här grupper på facebook? Jag vill starta en som vill avskaffa alla helger!!! Kanske finns det någon som kan hjälpa mig med detta

Min stora önskan är som alltid. Aldrig mer helg!!!!!!!

/ Tommy.