Ja i dag är det fullt upp. Kajsa mockar stall o jag rider när Kajsa är klar så hjälper hon mig med ridningen. Hon gjorde sin första dag med ridningen i går först ut var Rob och TJ. Sen åkte Kajsa på bio. Somliga har det bra. Armas börjar med att besikta vår blå bil. Hört att dom gillar killar på bilprovningen i Skövde. Så jag lovar en bild för er som visar Armas uppkläd för sitt jobb:)

Sen har han massa pyssel att ta tag i med hammare och vinkelslip.

I går skickade vi hem Manfred och vi hoppas på att få lite löpande rapporter om hur det går för honom. Särskilt från treårstestet vill vi ju ha en rapport! Jag vet att Manfred har anhöriga som läser:)

Robin har nu valt inriktning här i livet. Lejontämjare eller bullrider. Ja det är det häftigaste han vet att titta på nu! Tecknat är ute!

Efter lunch kan ni läsa tävlingsbidrag 9 och 10, så titta tillbaks senare.

/ Tommy.