Ja Robin har redan firat in 20 och 22 slaget med oss. Så nu blir det en snabb liten blogg för att hinna med det riktiga slaget också.

Det har hänt mycket i år. Dom stora sakerna är väl mitt tionde raka Wras SM guld. Vår nya gård och stall bygget så klart. Alla dessa stora grejer är vi väldigt nöjda med och vi får väl se det som ett härligt avslut på detta årtiondet. O det är ju inte utan att man undrar vad man gör om tio år igen?

2000 jobbade jag hos Peter Ljungberg. Rätt ny hemkommen från Canada. Slutade vid Peter och startade eget. Ja så började mitt årtionde. Som sagt undra hur livet ser ut om tio år. Det hinner hända mycket. Detta blir dock ingen samanfattning utav årtiondet utan det återkommer vi till någon utav dom närmaste dagarna.

Mycket jobb har det varit i år. Riktigt skojiga och halv galna projekt som Lilla Edet och Lagerfors. Helt i min smak. Mycket hästar har det varit med. Vår lilla son har lärt sig rida prata lite och en massa både bra och dåliga saker. O nu kan jag nästan våga säga att han inte blir storebror förrän 2010.

Filmen med Lari Dee Guy också. Det är riktigt stort.

Rob gjorde come back, vann dessutom i Karlstad efter några års upphåll. Tj har verkligen varit stadig och gjort sitt bästa! Inför nästa år så ska Slim få kliva fram lite med!

Jag tror vi får återkomma och göra ett mer seriöst inlägg en annan dag för nu får vi nog förbereda 12 slaget.

Men vi vill önska alla er ett riktigt gott nytt år! O hoppas ni följer oss lika troget här på bloggen även 2010 och fram åt!

/ Tommy.