Vår nya stalltjej heter Kajsa, hon är nitton år och har tidigare jobbat hos Åke Svanstedt. En trav tjej med andra ord. Hon är dessutom uppvuxen i nord Norge men hennes familj bor nu i Allingsås. Själv bor hon på våran gammla gård Jutatorpet. Hon erbjöd sig att provjobba här så länge vi ville och rätt snart insåg vi att detta var rätt tjej. Hon är snabb, noggran och inte rädd för att ta i! Passar oss perfekt med andra ord. Dessutom så är hon van att jobba hos en tränare som har 200 hästar i träning. Så att ta hand om våra är väl ingenting i jämförelse!

Ja hade dessutom en bild på henne så att ni skulle få se henne men den försvann när jag bytte telefon. Men ni vet hur det är den som väntar på nått gott….. Ja ni kommer ju givetvis att höra mer om kajsa här på bloggen. O nu när våren och ropingsäsongen närmar sig så ska hon få prova roping så också hon inser vad världens roligaste hästsport är!!! 🙂

Dagen har gått bra. Hästarna här hemma skötte sig toppen och det var skönt o ha Kajsa tillbaks efter jul ledigheten. Efter detta var det ju min årliga mellandags tur till Dalum för att göra förstagångsuppsittningar på Benny Lindströms hästar. I år var dom tre. O trots att han alltid är mellandags kund så får han aldrig någon mellandagsrea stackarn. Hur som var det i vanlig ordning väldigt trevliga hästar o lika så människor. Ett perfekt mellan dags jobb med lätt jobbade hästar och trevligt mellandags fika. Har även en tur dit i morgon eftermiddag.

Nu kommer det äntligen att hända saker här på hemsidan. I dagarna lanserar vi vår nya tävling. Där ni kommer att kunna vinna ett första pris till värde utav nästan 9000:- Sen väntar även lite andra mindre ändringar. Dessutom är det en speciell dag i morgon som vi ska uppmärksamma på bloggen. Någon av er som vet varför?

Japp nu börjar det äntligen snurra på mot nytt år nya mål, nya tävlingar. Det ska bli skönt att få kliva in i ett nytt tävlingsår. Jag längtar efter 2010!

/ Tommy.