Ja vad händer i här närmast? Ja i morgon har vi bestämt vem som kommer att få jobbet och ni bloggläsare kommer att få träffa vår nya stalltjej för första gången. Utöver det kommer jag o Catrine att ha ett litet telefon möte för att gå igenom förändringarna som ska göras på hemsidan, en hel del nytt som ska ut med. Där ligger vi lite efter som ni säkert märkt vid det här laget….

Sen så ska vi komma med lite bilder på stallet nu när det är klart, samt allt annat som händer här på gården. Det har varit lite dåligt med bilder, men snart kommer det lite bildbomber för alla er som väntat!

O när vi hunnit med allt detta på bloggen och hemsidan så kommer det att vara hög tid för att lägga ut en samanfattning utav detta året och även detta årtiondet. Mycket har det hänt dom sista tio åren, många av dom stora minnena ligger på tävlingar och många i början av årtiondet, undrar om det helt enkelt var bättre för? Fast jag kan inte annat än att säga att väldigt mycket hänt det sista året. Ja det har nog varit en häftig avslutning på detta årtiondet!

/ Tommy.