Vad är en bra dag? För mig var det en bra dag igår! Jag startade inte ens bilen. Me3d andra ord så lämnade jag inte gården. Eller nästan inte i allafall, jag var med fyrhjuligen borta hos korna på Kartabacken två vändor. Men det är okej, jag gillar ju både fyrhjulingen och korna.

Så det var bara jobb hemma på gården och för en som i alla år åkt mellan 6 och 8 tusen mil om året så är det underbart att slippa starta bilen! Jag har aldrig åkt så lite bil som jag gör nu för tiden! Så företaget har tagit ett steg mot att bli miljövänligare! 🙂 Verkar ju vara ett måste i dagens mnarknadsföring! Så även vi följer denna tränd!

Så jag får citera en vän vid namn Kent Malmevik det enda som skulle kunna gjort denna dag bättre hade varit att jaga en ko i full galopp med lasso i näven! Detta sa Kent till mig en gång, jag minns inte vart vi var eller vad vi gjorde men orden har liksom hängt med mig. För visst är det just det man gör dom riktigt bra dagarna. Det ellere jobbar hemma, och så tävlingar och uppvissningar förstås det är det som är dom bra dagarna här i livet. O lycklitvis verkar det bara´bli mer ut av allt detta. Såp jag hoppas ni ser fram emot att följa oss här på bloggen nu 2010 för detta ser ut att bli ett riktigt roligt år!

Gällande 2009 så har jag kommit på att det räcker ju inte att göra en sammanställning utav dom bästa och sämsta händelserna för 2009 utan vi har ju hela 00-talet att summera innan vi kan gå in på 10-talet!

/ Tommy.