Julen är över och det rullar på mot nyår för fullt. Rätt skönt med lite plusgrader så det går att få bort all is från vattenbaljorna i hagarna. Ja vi har försökt att envisas med att vattna i hagarna även när det är som kallast. Här får ju hästarna frukost höt ute och är ute från sju till mellan sex och åtta på kvällarna så vi tycker dom behöver vatten ute. Dom flesta jag pratat med har struntat i att vattna i hagarna nu när det varit som kallast. Hur som så blir det lite lättare med vattnet ute nu iallafall.

I dag blir det bara till att rida några hästar. Så lite halvledigt är det även i dag. Sen såg jag en mus i stallet i dag på morgonen så det blir väl till o se om man kan få chans att skjuta den med. Spetskulur till luftpistol finns det. Inte dåligt! Jag hörde igår att det till och med finns luftgevär du får skjuta hare med nu!!! Snart är det även dags att börja skjuta lite räv igen ser dom allt som oftas nu! Men denna gång får det nog allt bli med lockpipa.

Men i dag blir det nog bara stall och ridning samt lite musjakt kanske.

/ Tommy.