Ja då var Robin ett år äldre. Fort går det och det närmar sig med storm steg att han ska bli storebror också. Dock hoppas vi på att få fira jul och nyår i lugn och ro först… Robin har förövrigt acepterat att fylla år nu antar att han tyckte det var okej när han fick uppleva det! Så från Robin får jag passa på o tacka alla snälla människor för presenter och hälsniingar!

I morgon är det full snurr på allt här, Kajsa provjobbar för tredje dagen i stallet, Armas är tillbaks så även han får ta lite stall jobb men lite gårdsjobb blir det nog mest för honom med i morgon. Själv måste jag rida allt vad jag kan på morgonen och förmiddagen då jag har jobb i Göteborg på eftermiddagen. Sista ute jobbet innan Jul. Och den 28/12 har vi första borta jobbet efter Jul. Ja alla vet väl att egentligen börjar och slutar Julen den 24/12.

På min önskelista står en pälsmössa att ha när jag kör fyrhjuling . Så vill jag ha ett luftgevär att skjuta möss med. Mössan tror jag att det finns chans att jag får! Dessvärre tror jag inte att någon vill ge mig ett luftgevär. Emma tycker nog att om jag promt vill skjuta på möss kan jag göra det med hagelbössan! Ja i fjol minns ni som följer bloggen hur jag passade på räv allt vad jag orkade. Lyckades skjuta två med! I år är det en mus som retar mig. Vi får väl se om det blir jag som knäpper den eller om katterna tar den? Förtsättning på musjakten kan ni räkna med!

/ Tommy.