I morgon ska jag ha kurs i Tämta för första gången någonsin, det kommer till största delen att handla om unghästhandtering. Så bor du i Tämta trakten och är sugen på att titta förbi så är du välkommen, ja det är för övrigt ni som inte bor i trakten också.

Det här med helgdagar brukar jag ju beklaga mig över o det gör jag även i dag! Röd lördag o då är byggarna lediga. Jag säger det igen låt os slippa röda och lediga dagar!

Sen får vi tacka vår gästbloggare Emanuel för ett bra blogginlägg och passa på o göra lite reklam för deras verksamhet och det kan ni läsa mer om på www.lonestar.se

Fick även hit en ny träningshäst i dag o fick då samtidigt veta att en av dom tidigare hästarna jag ridit in åt denna familj har flyttat till Mexico. Det kan man ju nästan vara lite avundsjuk på så här i höstkalla Sverige. Ja det finns nu mer hästar i Frankrike, Tyskland, Usa , Mexico, Norge, Danmark o snart Finland som jag ridit in i Sverige alltså. Finns ju givetvis hästar i Canada och Usa från min tid i Canada med. Vem vet det kanske finns hästar i fler länder.

I morgon är det Tämta som gäller, kanske syns vi där!

/ Tommy.