Ja då är vi påväg till vingåker och i transporten har vi med två hästar som är sålda till just vingåker. Dagen har gått bra och hästarna har gått som tåget. Men det kommer hinna bli natt innan den här arbets dagen är slut.

rumänierna jobbar på som bara den med stallet. Nu är det ju ett tag sen ni fick se bilder sist men ska göra ett ordentligt försök imorgon att försöka få in bilder så får ni se vad som har hänt sedan sist. Dessutom har våran bygg chef lasse erbjudit sig att kanske komma tillbaka och göra ett ryck till! Dock då utan sina två polacker då dom snart är påväg hem till polen för att ta hand om sina familjer och tobaks odling.

en av dom polska killarna som var med lasse slog allt som skulle tröskas eller skördas med lie fram till för tio år sedan. Om jag förstod det hela rätt så avverkade han,hans bror och hans far fyra hektar om dagen. Nä nu får vi rulla vidare mot vingåker.

/Tommy.