Kväll igen. Ja dagarna går fortare än någonsin… Det ser ut som att den lille värmlännigen Spirit, ja vildhästen som ni kanske mins om ni följt bloggen ett tag, kommer att få ett nytt hem. Han är köpt utav en tjej i Murum och vi vill önska dom bägge lycka till i framtiden. Jag tror att denne lilla häst kommer att bli en riktigt häftig häst även om man knappt kunde tro det i maj då vi fick lägga två resor och massa jobb på att fånga in honom. Hur som så känns det bra att kunnat hjälpa honom till ett bra hem!

I morgon blir det att jobba igenom hästarna på förmiddagen och där efter bär det av mot Vingåker. En plats jag aldrig varit och inte riktigt har koll på vad den ligger heller för den delen. Men jag får för mig att Rutger Jönåker i filmen stul kom från Vingåker men jag kan ha helt fel. O för det nadra så finns ha väl inte på riktigt heller. Men jag har ju iallafall hört talas om platsen tidigare om detta stämmer…

Men n u blir det til att sova.

/ Tommy.