Årets Wras SM var enligt mig det bästa på många år! Tycker även att detta var den bästa tävling Swr gjort på några år!

Svar på lite kommentarer. Ja alla anordnar ju sm nu förtiden så man kan ju räkna lite som man vill men detta var mitt tionde raka Wras SM guld.

Även om vi var väldigt få så tycker jag att det är riktigt att ha kval. För att det ska vara lite prestation att ta sig till en SM final även om vi är få. Det hade ju varit lite löjligt om man kunde anmäla sig direkt till en SM final.

Fanns det något jag tyckte var dåligt med denna tävling, så är det trend att låta dom som blivit utslagna i kvalen vara med i finalerna. På Axevalla fick dom till och med vara med o tävla. Här var dom med utan tävlan. Men detta får ju en att fundera över varför det ska vara kval. Jag tycker att man förvandlar det hela till en stor lekstuga genom att göra så.

Som det blev nu så tyckte jag att det förstörde stämningen med att ha en uppvisning med miss och trassel efter SM finaler och innan prisutdelning, där dom som redan kastat bort sig skulle rida. Min fråga är bara varför?

Men utöver detta vill jag tacka Swr och Rha för en väldigt bra tävling.

/Tommy.