Bildbomb vill Malin ha! Jag ska tjata lite på Emma som är bild ansvarig här!:)

Just nu tycker jag att det är intressant med allt regn som össer ner. Vi är uppe . 16 millimeter nu och ridbanan är ännu torr. Vi får väl se hur mycke vatten den klarar!

Efter arbetet i dag ska vi åka o hämta en träningshäst i Småland. Ja nu börjar det vanliga jobbet igen efter alla projekt vi varit sysselsatta med ett tag.

Såg lite utav Em i Dressyr igår. Riktigt häftiga hästar men jag kan inte låta bli att fundera över varför en del utav deltagarna inte jobbat lite mer på att ha hästarna lite mindre känsliga för saker runt ikring som blomkrukor och liknande. Det måste ju lämnar hur surt som helst att lägga alla dessa år utav träning och sedan bli slagen för att hästen kastar sig runt för en blomkruka! Lika dumt som att ha en Pleasurehäst som inte kan gå i ett ridhus där det varit kor innan eller som att åka från tävling till tävling med en roping häst som inte går in i startboxen eller backar upp ordentligt. Ja antar att liknande saker inträffar över allt och det kan man nog kanske inte förhindra. Men att låta det bli så gång efter gång utan att ens verka att försöka göra något åt det verkar för mig lite märkligt eller vad tycker ni?

/Tommy.