Kväll på Axevalla. Jag kan inte annat än att hoppas på att detta blir en återkommande tävling varje år. För det är verkligen den perfekta platsen att tävla på. Dock får vi hoppas på lite mer publik samt bättre väder under resten utav helgen. Hur som så kan vi vara glada att det var just denna tävling det regnat så på. För på alla andra ställen hade vi badat i lera vid det här laget. Framför allt får vi väl också hoppas på att jag är bättre i morgon. Men det är ändå rätt skönt att gjort en så pass okej tävling som jag gjort! Kan jag bara få Tyingen att fungera i morgon så är detta min första tävling sedan
Swr i maj som jag inte behöver skämmas för! Så i morgon är det med andra ord en del som står på spel:). O även Erik behöver prestera lite i morgon även om vi nästan säkert gått lite plus. Men Erik vill ha bucklan säger han. /Tommy.