Ja nu lyser solen i Karlstad! Vi (Catrine & Emma) lagar mat som vi ska äta innan vi ska bärja göra oss i ordning för tävlingen.

Catrine verkar fortfarande befinna sig mitt i sin högform! Trotts att hon skulle kunna vara nöjd med säsongen då hon redan blivit Årets Roper. Peter Israelsson gör Come back på denna tävling efter en nyckelbensskada. Jag har inte mött honom sen Wras SM:et ifjol. Även Charlie Blomqvist är anmäld här. Men det ryktas att hans häst sträckte sig igår, och ännu har vi inte sett honom. Men vi får hoppas att han dyker upp!

Detta är faktist Robs första tävling på två år! Så det är två gamla ropingrävar som gör come back här, Rob och Peter.

Vem vet nästa år kanske vi kan ha alla tre syskonen på denna tävlingen. Rob,Tj och Slim. Dom måste vara dom hästari Sverige med mest roping släktingar. Rob och Tj har bägge några Sm guld och andra medaljer var och så är det även för deras far och farmor sen finns det också några släktingar till med olika typer utav roping medaljer. O vi hoppas ju på att även Slim ska kuna plocka hem någon i framtiden.

Har ju även träffat Linneas motståndare Johan. Johan har jag mailat med tidigare, och vi försökte här vi bloggen fixa motstånd till honom på just denna tävlingen. Och nu kommer ha att få tävla mot Linnea och Peter Israelsson som är med i C-klassen på en unghäst.

Nu väntar maten och sedan tävling! Vi återkommer här från soliga Karlstad så fort vi kan efter tävlingen!

/ Tommy.