Stoppingfinalen avklarad… och jag var ganska kass. Detta gav dock en andraplats och därmed är jag nu kvalificerad till årets roper!

Motståndet var inte väldigt, det var en ganska klen final. Jag var först ut. Fick en 5-sekunders tid, men också en broken barrier. Så den repan slutade på 15 sekunder. Detta ställde till det lite mentalt, så jag gick in och gjorde en dålig andra repa. Jag gjorde ett dåligt kast som landade lite för långt fram. Jag lyckades dock följa med och fiskade in den, varpå jag gjorde en Blair Burk… Vilket betyder att man inte drar nån slack, utan jag gick direkt till sadelhornet och slog en dally. Denna repan slutade på drygt 7 sekunder. Olle Sandelius vann klassen och gjorde ett riktigt bra jobb. Två träff, båda på ca 7-8 sekunder.

Hur som, så lyckades jag i och med detta kvalificera mig till årets roper som går av stapeln i morgon eftermiddag.

/Tommy