I dag ska Erica, Emmas lilla syster ta studenten. De har jag aldrig gjort. Jag hade nog helt enkelt inte överlevt tre år till i skolan så det var lika bra att jag inte försökte heller. Vi ska givetvis dit och fira henne!

Det ser ut att bli Sol i dag. Lari och Jacke landade i går kvälls. Så under dagen nu ska dom testa vår dummy roping. Detta missar jag tyvärr men det ska bli riktigt roligt att komma i gång i morgon. Deltagarna kommer att börja rulla in under dagen! Ännu finns det faktist några platser kvar bägge helgerna så vill ni vara med är det bara att höra av er!

Jag hade en riktigt talng full roping elev för första gången i går. Han hade dessutom en riktigt trevlig häst. Så han hoppas vi få se på tävlingsbanaorna snart! Dessväörre lyckades jag inte övertyga honom om att vara med på clinicen. Då han tyckte att han pratade för dålig engelska! Men detta är dock inget bekymmer då det kommer att finnas hjälp med språket för den som vill!

I morgon ska jag rida min första ropingt clinic på väldigt många år! Man kan nog säga att jag ser farm mot detta mer än dom flesta!

/ Tommy.