Ja i dag ska det jobbas i det molniga vädret. Känns ju så där när man nu blivit bortskämd med att jobba i solen!

Det ringde en gammal kund i går. Denna kunden ringer typ vart tredje eller fjärde år. Det är den tiden det tar att få fem sex olika människor att ramla av en och samma häst minst 7 eller 8 gånger var! Billigt är ju bra sägs det. Men det blir lätt lite fel när man föder upp känsliga och bockiga hästar, sedan skickar man dom till alla stackars tjejer som drömmer om en egen häst i trakten. När sedan alla dessa tjejer har åkt av och slagit sig till slut. Så bestämmer man sig för att ringa mig eller någon som jobbar med just detta!

Låt sig att mitt jobb hade varit lättare ifall bara en tjej hade åkt av eller ingen. Låt sig att en massa tjejer hade sluppit att slå sig. Sist av allt hade det ju också blivit billigare för kunden!

Och att detta händer en gång är ju inte så konstigt men nu är det nog fjärde gången. Med en massa år emellan! Varför blir det så?

/ Tommy.