Dagen gick riktigt bra! Jag är faktist nöjd med alla hästar i dag! Framför allt gjorde Pepper ett riktigt bra ropingpass! Dom två kunderna som kom mede sina hästar hade också hästar som skötte sig riktigt bra!

Det var första gången sedan min handskada för över två år sedan som jag körde roping utan mina vita handskar. Anledningen till att jag började med dom var att det gjorde ont att hålla i lassot med min skadade hand. Mitt skin är i dag tåligare än det var direkt efter skadan. Men jag kommer fortsätta att använda dom! Fast samtidigt är det rätt skönt att veta att jag klarar det utan nu mera!

I morgon ska jag försöka åka hem ifrån mellan fyra o fem för att åka till Blommeröd arabstuteri och hämta en häst jag ska ha här i tre månader på inrdning och träning! Det ska bli riktigt roligt då jag aldrig tidigare har varit på Blommeröd arabstuteri! Mer om detta blir det nog i morgon. Ska sedan hinna hem och jobba alla hästar är planen så det kommer att bli en lång dag. Läs om Blommeröd arabstuteri på http://www.blommerod.com/index.html

Sen hade vi ju planerat att släppa två hästar på bete men det blev fyra i stället. Fast på två olika beten. Ja det var inget bekymmer att få dagen o gå! Dock är jag väldigt nöjd med dagen! Tänk om alla dagar flöt på så här pass smidigt o alla gick så bra! Då hade mitt jobb varit glasigt. Men antar att man behöver dom dagarna då man får slita hund för att uppskatta dessa dagar!

/ Tommy.