Ja detta blir blogginlägg nr 700. Har nu gjort 633 inlägg här och så gjorde jag 66 inlägg på reservbloggen då den vanliga bloggen hade försvunnit i internet rymden! reservblogg.tommyarvidsson.se

I dag ska vi släppa våra första hästar på bete. Rida igenom alla hästar och sedan kommer det tre kunder med hästar som ska ridas. Två inridningar och en roping lektion. Så dagen kommer nog att försvinna.

Ja nu börjar det bli skönt att jobba med hästar, roping och inridning. Snart är nästan alla djur på bete! Det är varmt och skönt. Tävlingarna närmar sig!

Så är det ju Larri Dee Guy och Jackie Hobbs clinic, sista helgen i Maj och första i Juni. Ännu finns det några platser kvar för den som vill vara med och träna för två utav USAs absolut duktigaste tjejer. Clinicen riktar sig till állt från dom som aldrig hållt i ettt rep till dom som tävlar och vill vidareutveckla sin roping. Gå in på www.rha.nu för mer info och anmälning.

Nej nu är det ut i solen som gäller!

/ Tommy.