Ja nu har springandet blivit lite lidande när det varit så mycket annat några dagar! Det värsta är ju att Linnea tränar på så nu känns det verkligen som att jag tappar efter men jag hoppas kunna ta tag i det för fult i morgon igen! Ja det är nog bara att inse att hur mycket jag än vill så kommer jag inte hinna springa ikväll!

Ja dagarna blir ju längre säger dopm men åndå räcker dom inte till!

Har ju två nya hästar som kom igår som jag ska jobb för första gången här hemma i dag! Jag har ju träffat bägge tidigare men som sagt det blir första passet här hemma….

Och den lyckliga vinnaren i våran tävling om vilka ändringar som var gjorda på www.tommyarvidsson.se är Johanna Gräslund. Så nu får du ta med en vän och gå på Cow & Ranch Nationals! Stort garttis till Johanna.

Nej nu är det massor kvar att göra!

/ Tommy.