Var det fler än vi som glömde ställa om klockan natten som gick ? Hur segt som helst att inse att klockan är en timme senare än man tror!

Tycker allt att dessa omställningar allt är lite jobbiga jag! Jag känner en bonde på Gotland som ställer om klockan en kvart i taget för att vänja sig! Samma bonde tyckte att man borde ha fyra fruar Då kombimaskiner sällan fungerade bra som han sa. En skulle vara bra på mat, den andra på att städa, den tredje skulle se bra ut, den fjärde skulle ha ett jobb utanför gården och tjäna pengar.

Ja men fördelen med sommar tid är ju att det är ljust längre på kvällarna iallafall. Så nu väntar vi bara på lite värme men det var någon som jag pratade med i dag som sa att den skull komma nu i veckan. Så det är bara att hoppas på att vi vaknar upp till vårvärme i morgon!

/ Tommy.