I dag har Ann-Louise varit här och tränat roping och Linnea har varit här och ridit hästar. Hur som så tog vi en fika på trankaffet, där dom serverar Sveriges varmaste kaffe se vad som häde med skeden då den var i kaffe muggen.

Linnea gjorde ett toppen jobb med hästarna och Ann-Louise och Tusse skötte sig riktigt bra! Ska bli roligt att se dom på tävlingsbanorna i år.

I övrigt kom det två träningshästar i dag. För er som fölt bloggen sedan början så mins ni kanske lillan, hon är tillbaks då hon ska sättas i gång efter lite vila. Den andra hästen som kom heter Agust och även han är ett halvblod.

Känns riktigt roligt att det börjar bli lite fart på roping säsongen nu! Snart sitter vi där och bloggar efter tävling igen och jag kan bara hoppas på att få delge lite bra resultat från tävlingarna!

/ Tommy.