Jaq det var ju lite prat om vad målen för detta år ska bli redan i fjol efter mitt tionde raka sm guld i Dummy Roping. Nu har jag bestämt mig! Jag ska lära mig hoppa o inte bara ta mig över utan att försöka lära mig att bli okej på det!

Nästa mål är ju detta med springandet som jag började träna på i dag! Jag har nog inga större förhoppningar om att vinna utmaningen. Då jag i dag sprang mina första 5 km och Linnea i morgon åker Vasaloppet, det är 9 mil tror jag så låt säga att hennes kondition nog är bättre än min. Men mitt mål här är att träna så att jag vet att jag tar mig runt och att inte komma sist! Så jag hoppas det är fler som inte ängnat hela sitt liv åt att springa så det finns någon jag kan slå!

Sen är det ju ropingen givetvis! Jag vill göra en stadig säsong och vad skulle kunna vara roligare än roping guld nummer 11! Ropingen kommer nog alltid att vara det viktigaste i mitt liv! Jag har faktist ropingen att tacka för det mesta! Det har helt klart varit den som drivit mig fram åt hela mitt liv!

Men samtidigt känns det ganska spännande med två helt nya mål som varken har med roping eller westernridning att göra!

/ Tommy.